Onsdag 30/9 kl 23.34

Ja, då satt man här igen med datorn i knät. Har taktik-vilat idag på eftermiddagen, så det är därför jag är pigg. Nu börjar mitt favvo-program på 4plus:

 Klinger är ganska skön!

Lyssnar på en bra bok (hittills i alla fall). Den heter Mord.Net av Dan Buthler och Dag Öhrlund.

Här är en kort recention:

En ung flicka i Hässelby blir brutalt ihjälskjuten av en tysk ingenjör hon aldrig träffat.

En frånskild mamma i Australien och en av topparna i Stockholms finansvärld förvandlas plötsligt till kallblodiga mördare.

Vem är den amerikanske soldaten som bryter nacken av en dataprogrammerare på färjan mellan Helsingfors och Stockholm och varför mördar en ledande politiker i Italien ägaren till ett pappersföretag i Malmö?  

Världens poliskårer står maktlösa när en våg av ouppklarade mord sveper över en lång rad länder, samtidigt som internationella företag utsätts för utpressning på nätet i stor skala.

Den svenske polisen Jacob Colt arbetar med några av fallen som inträffat i Sverige och när han tar kontakt med utländska kollegor, bland dem Hector Venderaz på FBI, börjar de ana ett samband mellan de till synes godtyckliga morden.

Spåren pekar mot Ryssland där mörka krafter har byggt ett gigantiskt mordnätverk med hjälp av Internet…

Jag rekomenderar boken. Är relativt nyutgiven. Jag ser ut som en efterbliven, döv, omedveten-om-omvärlden-miffo i mina rosa lurar, när jag går till och från jobbet och lyssnar. I och för sig, det kanske jag gör utan lurar också. Det är upp till min omgivning att avgöra.


På Fredag kl 17.00-21.00 får ni lyssna på Aimo och Roger i Gällivare-Närradio®. De kommer att sända och spela hevvy-rock. Det är "Kungliga Svetshallen" i Aitik, som introducerat Aimo för Roger. Lyssna!

Jag har minsann märkt att Roger♥ är lite nervös!

Nä, nu är reklamen slut, nu ska jag fortsätta titta på MASH!//Sn